Billiga skärmskydd till iPhone 11 Pro Max

662 Fynd

Köp skärmskydd till iPhone 11 Pro Max i vårt stora produktutbud av mobilaccessoarer och tillbehör. Här hos Fyndiq finns flera typer av skärmskydd men självklart även andra prylar som passar iPhone 11 Pro Max - nya produkter dagligen!


Skärmskydd till iPhone 11 Pro Max

Att skydda skärmen på din iPhone är billigare än att laga en trasig skärm. Vi tillhandahåller en mängd olika iPhone 11 Pro Max skärmskydd som förlänger livstiden för din smartphone. Här finns hundratals alternativ att välja mellan i olika prisklasser för att passa alla.

Köp billiga skärmskydd till din iPhone online

Hos oss hittar du iPhone 11 Pro Max skärmskydd till riktigt fördelaktiga priser. De finns i olika utföranden, men tillgodoser alla dina behov av att skydda skärmen på din iPhone. Det finns alternativ tillverkade av en tunn plastfilm, men många varianter består av härdat glas. Ett glasskydd är hårt och skyddar din skärm mot såväl slag och stötar som smuts. Du kan enkelt filtrera vårt utbud för att hitta det skärmskydd som passar just dig.

Skärmskydd med smarta funktioner

En del skärmskydd till iPhone har smarta funktioner utöver att skydda din skärm. Vi har till exempel flera iPhone 11 Pro Max skärmskydd med integritetsskydd. Det innebär att inte ens de som sitter bredvid dig kan se vad du gör på din telefon, perfekt om du inte vill att personen vid sidan om dig på bussen ska läsa dina konversationer.

Du kan också hitta skärmskydd med anti-fingertryck, som gör att din mobil inte blir full av fingeravtryck efter varje användning. Det finns även skydd du fäster på baksidan av mobilen precis på samma sätt som du fäster skärmskyddet, vilket förhindrar att baksidan spricker om du skulle råka tappa din smartphone.

Kameraskydd i glas

I den här kategorin hittar du även glasskydd för kameran på baksidan av din iPhone 11 Pro Max. Med ett sådant riskerar du inte att kameran spricker om du råkar slå i den i någonting. Du fäster dessa skydd på exakt samma sätt som ett skärmskydd i glas.

Välj det iPhone 11 Pro Max skärmskydd som passar dig

Vi har alla individuella preferenser och därför har vi flera typer av skärmskydd. Välj ett av våra tunna alternativ om du inte vill märka att du har ett skärmskydd. Det finns också varianter med rundade kanter som ger en smidig känsla. Viktigast är att du trivs med ditt val.