Kundservice

Fynda billiga fodral till iPhone 12

1 985 Fynd

Hitta fodral till iPhone 12 hos oss på Fyndiq! Vi har hundratusentals tillbehör till iPhone och vi fyller alltid på med nya, spännande produkter.


iPhone 12 fodral

Om det är dags att förnya din iPhone 12 så har du kommit rätt. Du hittar många olika modeller av fodral att välja mellan. Det finns fodral i olika färger och mönster som passar till alla tillfällen. Passa på att fynda ditt nya iPhone 12 fodral här på Fyndiq.

Plånboksfodral till iPhone 12

Om du vill ha ett bra skydd till både fram och baksida av din mobil är ett iPhone 12 plånboksfodral ett utmärkt val. Du bör dock kombinera med ett skyddsglas till skärmen.

Ett iPhone 12 plånboksfodral ger dig många möjligheter att bära med dig det allra viktigaste. Du kan få plats med bland annat extra kontanter, små mynt, kreditkort eller kvitton som du måste spara.

Det får även plats andra viktiga saker som kan vara bra att ha med – kanske körkort eller busskort.

Plånboksfodralen rymmer från 2 till över 15 fack för dina kort så att du kan välja det alternativ som passar bäst för dig.

Beroende på om du bara använder dig av kort eller om du även vill ha plats för kontanter så finns plånboksfodralen både med och utan dragkedja.

Välj mellan ett stort antal olika färger och hållbara material.

Mobilfodral med personlig prägel

Mobiltelefonen har blivit en utav våra allra mest personliga ägodelar. Vi använder den mycket i många olika sammanhang, både i jobbet och privat.

Därför ser vi att mobilfodralet kan fylla en mycket större funktion än att vara bara ett skydd för din iPhone 12.

Precis som med inredning och kläder vill vi kunna ha mobilfodral med en helt personlig prägel. Det för att kunna matcha ditt mobilfodral med din unika stil. Då är det bra med flera mobilfodral i din ägo.

Äger du flera mobilfodral får du en möjlighet att enkelt variera design beroende på din sinnesstämning eller vilken situation du är i.

Välj ett fodral från Fyndiq

När du väljer ett iPhone 12 fodral från Fyndiq kan du lita på att du får ett mobilfodral som passar din personliga stil. Vi har något här för alla smaker.

Oavsett om du gillar klassisk design som marmor och blommor eller glitter och naturmaterial som sand och växter, hittar du det billigt här hos Fyndiq.