Kundservice

Fynda skärmskydd till iPhone 12

508 fynd

Hos Fyndiq hittar du ett stort utbud av skärmskydd till iPhone 12 för att hålla din mobil skyddad från skador, repor och fukt. Vi fyller på med nyheter dagligen och erbjuder alltid riktigt billig frakt och snabb leverans.


Filtrera

Skärmskydd till iPhone 12

Att byta skärm på en iPhone är både en kostsam och komplicerad procedur. Lyckligtvis kan du enkelt förebygga det genom att införskaffa ett iPhone 12 skärmskydd. Vi har ett brett utbud av olika alternativ för dig att välja mellan som alla passar till just iPhone 12.

Olika typer av iPhone 12 skärmskydd

Här har vi skärmskydd av olika material och med diverse funktioner för att tilltala alla. De allra populäraste skärmskydden är de som är tillverkade av härdat glas. Dessa skärmskydd är mycket hållbara och de finns dessutom med olika hårdhet. Vi tillhandahåller såväl enpack som förpackningar med två eller tre glas i varje. På så sätt kan du alltid ha ett skärmskydd tillgängligt. De är också perfekta om ni är flera i samma familj som använder iPhone 12.

Det finns även skärmskydd som är en liten, tunn plastfilm. De skyddar, men inte lika bra som ett i härdat glas. Dock ger de en skön känsla där du inte ens märker att det är där. Skyddsglasen av härdat glas har också många fördelar. De är enkla att sätta på utan att det uppstår luftbubblor.se bara till att skärmen är ren när du sätter på glaset. En del av skyddsglasen är helt transparenta, medan andra har en smal ram. Det är upp till dig att välja den typ du föredrar.

Skärmskydd med fler funktioner

Det finns en del iPhone 12 skärmskydd som inte bara skyddar din mobilskärm från repor, sprickor och smuts. Några har ett integritetsfilter som gör att bara du kan se vad som visas på din skärm. På så sätt kan personen bredvid dig på bussen eller personen som står bakom dig i kön inte se vad du gör på din mobil.

Du hittar också skydd till kameralinsen i vårt sortiment. De fungerar som ett skyddsglas men är till för baksidan på kameran. Får du repor på kameralinsen försämras bildkvaliteten avsevärt och det är därför fördelaktigt med den här typen av skydd.

Innan du köper ett skyddsglas bör du fundera över vilken hårdhet du behöver. Ju större risken är att du tappar mobilen desto högre hårdhet bör du välja. På så sätt kommer ditt skyddsglas hålla längre.