Kundservice

iPhone 14 Pro Max Skal

9 689 fynd

iPhone 14 Pro Max är utan tvekan en fantastisk telefon och förtjänar därför ett bra skal som skydd. Ett bra skal till din iPhone 14 Pro Max kan inte bara hålla din telefon säker utan kan också utöka dess funktionalitet och förbättra dess utseende. På Fyndiq har vi ett brett urval av fodral för att göra din iPhone 14 Pro Max ännu mer användbar och för att hålla den i perfekt skick.


Filtrera

Du har många fodral att välja mellan här på Fyndiq, och vi är övertygade om att du kan hitta det perfekta fodralet för dig och din iPhone 14 Pro Max. Tre typer av iPhone 14 Pro Max skal som var och en har sina egna fördelar är plånboksfodral, stötsäkra skal och tunna skal.

Fodral

Plånboksfodral är bra för att utöka funktionaliteten hos din iPhone 14 Pro Max. Med ett plånboksfodral till din iPhone 14 Pro Max kanske du kan lämna ditt hem med allt du behöver i ditt fodral. Fodralen kan ibland likna traditionella plånböcker av lädermaterial, och andra gånger kan de omfamna den nya och eleganta estetiken hos själva telefonen. Vissa av dessa plånboksfodral är bättre för att skydda din telefon från skador än andra.

Stötsäkra skal

Stötsäkra fodral är vanligtvis relativt tjocka fodral som är gjorda av ett hård eller gelliknande material som kan absorbera och hantera påverkan när din iPhone 14 Pro Max fallit i marken. Vi bliralla lite skraja när vi tappar telefonenoch oroar oss för att den kan ha skadats, men den oron är mycket mindre när du har ett stötsäkert fodral. Stötsäkra fodral är också ofta vattentäta, så de är perfekta för även den mest äventyrliga livsstilen.

Tunna skal

Tunna fodral kan göras av flera olika material och kan komma i många olika färger och utföranden. Vi har tusentals tunna fodral till din iPhone 14 Pro Max här på Fyndiq, så du kommer säkert att kunna hitta ett som passar din stil och personlighet. De flesta av dessa fodral erbjuder ett visst mått av repskydd, men det är nog bäst att inte tappa dem för ofta. Förutom att ge din telefon ett mer personligt utseende kan dessa tunna fodral ofta kännas bra i händerna och vara mycket lättare att greppa.

Andra iPhone 14 Pro Max modeller

Om du fortfarande försöker bestämma dig för vilken typ av iPhone 14 du ska köpa, kanske du vill titta på skal som finns tillgängliga för iPhone 14, iPhone 14 Pro och iPhone 14 Plus. Oavsett vilken modell du väljer är våra skal alltid till ett bra pris och är en bråkdel av kostnaden för själva telefonen. Därför är det definitivt en bra idé att spendera lite extra för att vara säker på att din älskade iPhone är med dig under lång tid.