Fri frakt

1-5 arbetsdagars leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 1 miljon produkter

Populära varumärken

1 463 att välja bland!

Fynda billiga iPhone 4 reservdelar!

Fyndiqs favoriter

Behöver du laga iPhone? Allt fler människor har en kär ägodel i form av en smartphone, och därför är det heller inget konstigt att det är många mobiler som måste lagas emellanåt. För att du ska kunna laga mobil på ett enkelt och smidigt sätt har vi på Fyndiq samlat ihop ett stort utbud av billiga mobil reservdelar till iPhone 4! Oavsett om du behöver en ny hemknapp till iPhone, skruvar, mobilglas eller andra iPhone reservdelar så hittar du det här hos oss!

Tips för ett lyckat köp! De reservdelar och tillbehör som är på den här sidan är till för iPhone 4/4S, så se till att det är den modellen du har innan du beställer, så du inte får hem fel tillbehör! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Kan man laga iPhone glas? Ja, det kan man faktiskt, om man har rätt tillbehör och utrustning! Det mesta som går sönder på din telefon kan du faktiskt laga, och det kan ju behövas. Många använder sig av iPhone tillbehör för att skydda telefonen men ibland är ändå olyckan framme och spräcker en skärm eller tar sönder en mikrofon. Då är det en himla tur att du kan köpa iPhone 4 reservdelar och få dem hem i brevlådan, så kan du själv byta ut det som behöver bytas ut!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 0 kr i frakt.