Fynda enfärgade iPhone4 skal online

179 Fynd

Stort utbud av billiga enfärgade iPhone 4 skal

Det finns mängder av randiga, blommiga och tuffa mobil skal, men är du på jakt efter ett mobilskal till din iPhone som du inte vill tröttna på är enfärgade skal för iPhone 4 den rätta lösningen. Här på Fyndiq kan du välja och vraka bland billiga rosa skal, stilrent svart eller varför inte ett skal med spegel? Då vi har ett stort utbud av snygga mobilskal föreslår vi en kopp kaffe och du tar ditt letande med ro så du lägger ner rätt skal i kundvagnen.

Tips för ett lyckat köp

Var noga med att du har en iPhone 4 då dessa skal endast passar till denna modell. Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Blått är flått men gult är inte fult

Det härliga med mobilskal är att vi kan lyfta fram vår personlighet ända ut till våra mobiltelefoner. Så, ta dig en funderare på vilken färg som bäst representerar just dig. Är det ett blått skal som ska framhäva din ögonfärg, ett guld som ska lyfta ditt humör eller kanske ett snyggt genomskinligt skal som nästan inte syns men som skyddar lika bra som ett klassiskt svart? Ja, bara du vet vilket skal och vilken färg som tilltalar dig bäst. När du ändå är här kan du även passa på att köpa ett till så du kan variera beroende på humör.