Fri frakt

1-5 arbetsdagars leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 1 miljon produkter

Populära varumärken

1 463 att välja bland!

Kundtjänst

hej vad kan vi hjälpa till med?

Vanliga frågor & svar

Jag vill ångra eller reklamera mitt köp!

Jag saknar min produkt!

om du inte hittar svaret ovan

Ring oss på 0771-70 70 00

Vi har öppet måndag - fredag 08.00-20.00
röda dagar och helgdagar 10.00-16.00

Fynda Bling & Glitter Skal till iPhone 4/4s

Fyndiqs favoriter

Massa glitter skal och annat bling till iPhone 4! Välkommen in i Fyndiqs glamorösaste iPhone avdelning! Här hittar du bling- och glitter skal i regnbågens alla färger. Fynda bland hundratals iPhone 4 skal som ger din mobil både ett välbehövt skydd och en aura av lyx.

Tips för ett lyckat köp! Något som är bra att tänka på när du är i farten och ska klicka hem glitter skal till iphone 4 är att dubbelkolla så att det skal du valt verkligen passar din mobilmodell. Glitter skal iphone 4 kan skilja sig mot Glitterskal iPhone 4S, eftersom att volymknapparna sitter på olika höjd på dessa två telefonmodeller. För att inte tala om skillnaden på skal för 3an eller 5an. En dubbelkoll skadar aldrig och ökar chanserna för att du ska bli riktigt nöjd när du får hem ditt fynd! Om olyckan ändå är framme, kontakta Fyndiqs kundtjänst support@fyndiq.se så hjälper vi dig att returnera eller reklamera ditt Fyndiq-köp!

Glitter för en glamorös vardag! Det är kul att byta skal lite då och då och bling skal är en perfekt accessoar när det vankas fest. Strass, glitter och en liten diamant här och där är alltid rätt och fungerar lätt som pricken över i:et när partyoutfiten är på. Är du en av dem som trivs bra med att dagligen omge dig med glamour och flärd fungerar blingskal som din dagliga kompanjon! Gör som Paris Hilton och de andra stjärnorna i Hollywood – fynda ett bling bling skal och frottera dig i en värld av glamour!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många
produkter du än beställer betalar du alltid endast 0 kr i frakt.