Fri frakt

1-5 arbetsdagars leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 1 miljon produkter

Populära varumärken

1 463 att välja bland!

Fynda billiga iPhone korthållare online!

Stort utbud av korthållare för iPhone 4/4S! När det kommer till olika typer av skyddande skal till våra smartphones så är utbudet otroligt stort. Allt handlar om utbud och efterfråga, och då alla springer runt med en smart telefon så är marknaden för skal stor. Att slå flera flugor i en smäll gör du om du väljer en iPhone korthållare som både skyddar och håller koll på kontanter och kort. Här på Fyndiq har vi samlat alla iPhone skal plånbok på ett och samma ställe. Välj mellan korthållare i läder, klassiskt svart eller en billig korthållare i metall.

Tips för ett lyckat köp! Liksom livet går i olika färgskalor kan det vara fint att variera ditt skal till ditt humör. Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Ordning och reda! Att hålla ordning och reda på våra tillhörigheter skapar mer trygghet i livet. Då passar det perfekt att skaffa sig en iPhone plånbok för att ha allt det viktigaste på ett och samma ställe. Men då kontanter nästan är ett minne blott så kan en plånbok ibland vara överflödig och en korthållare blir då ett mer sunt alternativ. Det normala är att ett skal rymmer tre kort. Då kan du ha ett bankkort, tunnelbanekort och ett litet, men ack så viktigt, kort på din älskling – eller ett utklipp på Brad Pitt från Fight Club.

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 0 kr i frakt.