Fri frakt

1-5 arbetsdagars leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 1 miljon produkter

Populära varumärken

1 463 att välja bland!

Fynda verktyg till iPhone 4/4S online!

Här finner du billiga verktyg till iPhone 4/4S! Att ha ett bra och skyddande skal till sin iPhone gör mycket. Men ska du ha mesta möjliga trygghet så krävs det en liten uppsättning med iPhone 4/4S Verktyg. Och när det kommer till billiga iPhone verktyg så har du kommit till det rätta stället. Här på Fyndiq har vi samlat allt från krysskruvmejsel till iPhone och skruvmejselduo till verktygskit i 6 delar för din iPhone som gör att du kan öppna upp den och laga alldeles själv. Det är frihet helt enkelt. Och vem gillar inte den där typen av frihet av att kunna säga ”jag kan själv!”

Tips för ett lyckat köp! Tänk på att förekomma hellre än att förekommas och bunkra på dig av vad som kan tänkas behöva så du är redo om olyckan är framme. Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Gör-det-själv-trenden! Det här med att göra det själv är en attraktiv trend som visar att man klarar av saker själv. Och har du rätt reparationsverktyg för att laga telefonen så kommer du att klara det med bravur. Gör-det-själv-trenden är inte bara att baka sitt eget surdegsbröd eller sy sina egna kläder utan att mer klara sig själv. Och vi lovar att drar du fram verktyg till din smartphone så kommer du få pluspoäng av alla i din närhet.

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 0 kr i frakt.