Fri frakt

3-5 arbetsdagar leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljon produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Fynda enfärgade fodral till iPhone 5/5S/SE!

Stort utbud av enfärgade fodral till iPhone 5/5S! Det ska vara kul att shoppa online! Och för att göra det ännu roligare har vi på Fyndig ett stort och billigt utbud av olika skal och fodral till din smartphone. På denna sida har vi samlat alla enfärgade iPhone 5 och 5S fodral så att du enkelt och smidigt kan finna vad du söker. Och vi har dessutom ett så stort utbud, av till exempel läderfodral eller mobilhalsband till iPhone SE, att du kan hitta flera favoriter. Men du behöver inte ha dåligt samvete för att du lägger ner flera fodral i kundvagnen. Vi har nämligen så låga priser att du kan unna dig det!

Tips för ett lyckat köp! Här finns enfärgade fodral till iPhone 5. Har du en annan modell kan du klicka dig vidare här på Fyndiq. Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Stilsäkert med ett enfärgat fodral! Oavsett om du väljer ett Terrapin läderfodral i rosa, eller ett Flip up fodral till iPhone 5 i lila, så inger skalet en klassisk och stilren känsla som du inte kommer att tröttna på. Mönstrade skal i all ära, men vill du ha ett fodral som ska hålla både morgon och kväll, vardag som helgdag, så är ett enfärgat fodral en bra investering. Eller så slår du på stort med både ett stilsäkert skal och ett lite mer galet skal för speciella tillfällen.

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 0 kr i frakt.