Alltid 9 kr frakt

Snabba leveranser

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljoner produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Fynda iPhone 5/5s/SE fodral!

Praktiska iPhone 5 fodral som alla har råd med! Ladda upp med ett helt set av billiga iPhone 5/5s fodral, vi har alla former och modeller i flera olika färger och alltid med låga priser. Du kan välja allt i fodralväg, exempelvis: flipcase, plånbok och mobilväskor. Fodralen finns i alla material som man kan tänkas önska, för den som vill ha ett snyggt och bra skydd så är ett läderfodral det du ska ha. Vill du istället ha ett stöt- och reptålig så är ett gummi- eller silikonfodral ett bra val.

Tips på ett lyckat köp! Att få hem ett nytt, snyggt och billigt fodral är som rena julafton för många, därför är det sorgligt när det blir fel. Kolla därför alltid en extra gång att du är på gång att beställa rätt vara. Är du ute efter ett flipcase och inte ett vanligt fodral så titta en extra gång så att det blir rätt. Titta också en extra gång om det är rätt färg vald. Om det ändå blir helt galet fel, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig att returnera eller reklamera ditt Fyndiq-köp!

Skydda din iPhone SE med ett praktiskt fodral! Oavsett om du är ute efter ett flipfodral, en plånbok eller ett läderfodral så skyddar du din telefon samtidigt som den blir otroligt snygg. Med vårt stora utbud går ingen besviken, man kan välja på allt från snygga och stilrena svarta läderfodral eller så kan man välja ett snyggt fodral med ett coolt tryck eller en fräck färg. Med ett iPhone 5 fodral får du en snygg och trendig mobiltelefon samtidigt som det gör det enkelt att förvara dina saker i. Alla dina betalkort och familjebilder kan du få plats med i ditt nya snygga fodral.

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq.se har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 9 kr i frakt.