Fri frakt

1-5 arbetsdagars leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 1 miljon produkter

Populära varumärken

1 463 att välja bland!

Fynda billiga verktyg för Iphone 5/5s/SE online!

Alla verktyg du behöver för en iPhone reparation! Är din iPhone 5/5s/SE din bästa pryl? Du är inte ensam. En mobiltelefon är numera så mycket mer än bara en telefon: det är ens allt, och bör både älskas och vårdas därefter. Och det kan ju hända att ens älskade iPhone faller isär, varpå det kan vara värt att investera i ett litet verktygskit. Det hittar du billigt här hos oss på Fyndiq och med öppningsstavar, plattmejsel, stjärnmejsel och pincett har du de viktigaste verktygen för att kunna laga och vårda din iPhone. Välkommen att fynda!

Tips för ett lyckat köp! Fundersam hur en gör för att reparera en iPhone? Det kan finnas hjälp och information online, men är du osäker kanske du ska fråga ett proffs. Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Laga din iPhone 5/5s/SE med bra verktyg från oss! Det finns ju flera olika iPhone-modeller och för att göra allting rätt när du lagar din mobil bör du använda rätt verktyg för din modell. Just här på denna sida hittar du mobilverktyg för iPhone 5/5s/se och du kan välja att plocka hem flera olika verktyg utan att kostnaden blir för hög. Här har vi alltid låga priser – så att du ska kunna köpa det du behöver. Den magnetiska skrivmattan till iPhone 5 är en mycket populär produkt, likaså Pentalobe skruvmejsel & bändverktyget iPhone 5s.

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 0 kr i frakt.