Fri frakt

1-5 arbetsdagars leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 1 miljon produkter

Populära varumärken

1 463 att välja bland!

Fynda iPhone 5C mobilkit på nätet!

Allt för iPhone 5C i ett! Vad kan vara bättre än att ha en ny iPhone om inte en mängd av tillbehör till den? Här på Fyndiq är vi först med att erbjuda alla iPhonefantaster allt det nyaste och billigaste i form av tillbehör till iPhone. Just iPhone 5C har det varit mycket snack om och när den äntligen lanserades så är det dags att införskaffa alla de snyggaste mobiltillbehören. Med ett mobilkit till iPhone 5C får man helt enkelt det bästa i ett samlat paket. Dessutom är det också till ett billigare pris, det är alltså omöjligt att känna sig slösaktig här.

Tips för ett lyckat köp! Med en iPhone 5C är det svårt att göra fel, men blir det ändå det så tveka inte att höra av er! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

En iPhone utöver det vanliga! En iPhone som är billig? Nej tänker du, måste vara ett skämt. Men som tur är så är det på fullt allvar. Apple har äntligen släppt en billigare variant av deras populära smartphone. Ingenting skiljer sig märkbart invärtes mot föregångaren iPhone 5, det som skiljer dem åt är skalet! Det färgglada skalet är nämligen ett plast skal, något som verkligen inte stör då de dessutom är färgglada och innovativa. Här kan du fynda skärmskyddet, nytt skal och fodral i ett paket, 3 i 1 helt enkelt.

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 0 kr i frakt.