Alltid 9 kr frakt

1-5 arbetsdagar leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljoner produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Fynda iPhone 5C tillbehör på nätet!

Äntligen en billig iPhone! Som folk har väntat! Alla vill ju vara en iPhone-person och äga en snygg telefon, och nu är det möjligt! Apple har äntligen släppt den billiga telefonen iPhone 5 C fri på marknaden och här på Fyndiq hittar ni även alla tillbehör för att få den att bli ännu snyggare! Med ett färgsprakande skal eller ett snyggt fodral är det lätt att byta utseende på den smarta telefonen. Även om iPhone 5C redan har färgglada skal som standard så har vi här på Fyndiq samlat alla skal som kan tänkas för ett billigare pris! På så vis är det enkelt att fynda fritt bland mobiltillbehör till din nya iPhone 5C.

Tips för ett lyckat köp! Önskar du att du hade iPhone 5 C men äger egentligen en iPhone 5? Då får du tyvärr titta i en av våra andra kategorier efter ditt favorittillbehör. Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Den färgglada iPhone 5 C! Ingen iPhonemodell har varit lika ryktesomsusad som denne. Anledningen är enkel, när ryktet först startades om att det skulle komma en ny iPhone modell som skulle vara billigare än de tidigare modellerna så var det fler än en person som jublade inombords. Att när den sedan släpptes och visade sig vara minst lika snygg och bra som föregångarna så var saken klar. iPhone 5C kommer att bli mångas nya favorittelefon. Nu behöver ni inte vänta på att en modell ska bli fjollårets för att ha råd med en egen iPhone, nya iPhone 5 C är här och den är billig!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 9 kr i frakt.