Fri frakt över 199 kr!

Fri frakt över 199 kr!

Fynda iPhone 5C skärmskydd på nätet

19 Fynd

Säker med ett displayskydd

Försäkra dig om att din nya telefon från Apple håller sig repfri och snygg längre med ett skärmskydd. Varför riskera att din snygga iPhone 5C skulle få en spricka i skärmen? Här har du möjligheten att bunkra upp med alla sorters skydd till din smartphone. Allt från praktiska tunna invisible shield till enklare displayskydd. Här på Fyndiq har vi samlat alla fynd till din iPhone 5C för att du ska kunna njuta av den längre. Slipp damm med ett riktigt skärmskydd och ta ansvar nu när du också är en iPhone ägare.

Tips för ett lyckat köp

Alla displayskydd och skärmskydd passar inte till alla iPhone då skärmen har olika storlekar, se till att du lagt i rätt skydd till rätt telefon. Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Inget rep på iPhone 5C

Med ett bra mobilskydd eller skärmskydd kan man slippa alla extra utgifter för att byta skärm när olyckan är framme. För visst är det inte speciellt kul när man har en ny mobiltelefon från Apple och den går i backen? Att det dessutom är den vackra iPhone 5C med samma kärna som sin föregångare men med billigare pris, det gör det bara extra angeläget att spara kosing. Dessutom vill man gärna spara pengarna till fler mobiltillbehör, och allt finner du här.