Fri frakt över 199 kr!

Fri frakt över 199 kr!

Fynda iPhone 5C sportarmband på nätet

3 Fynd

Håll telefonen torr under träning

Den snygga iPhone 5C vill man såklart ha på ett tryggt ställe och samtidigt försäkra sig om att den inte blir blöt. Då har Fyndiq lösningen, med ett iPhone 5C sportarmband så skyddar du lätt telefonen när du tränar, och det faktum att här finns flera olika modeller och färger gör det hela lite mer fantastiskt. Varför inte ett rosa sportarmband, eller ett lite mer anonymt svart kanske? Här finner du alla möjliga färger och modeller för din iPhone 5C.

Tips för ett lyckat köp

Är du en person som springer i vått och torrt så är ett vattentätt sportarmband det rätta valet för dig, läs beskrivningen noga. Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Skönt med musik i lurarna

Med ett sportarmband så är träningspasset och telefonen räddad. När det handlar om att bege sig ut i löpspåret och röra på sig så är det många som tycker att det är problematiskt med telefonen. Ingen ficka kan idag hålla telefonen på plats och allra minst en smartphone i lite större modell. Ofta vill man också kunna lyssna på musik i telefonen, där alla spellistor är sparade. Ibland vill man också hålla koll på hur långt man sprungit och hur fort, då är det verkligen smart med ett armband att ha telefonen i. Då är sportarmbandet verkligen rätt val, iPhone 5C är en läcker smartphone från Apple som förtjänar samma behandling som sina föregångare.