Kundservice

Fynda iPhone 6 Plus skal billigt online

2 902 Fynd

Den nya iPhone 6 Plus

Boom, sa det, och plötsligt har Apple kommit med ännu en iPhone-modell. Många såg fram emot en iPhone 6 release och det är med glädje vi på Fyndiq presenterar tillbehören för iPhone 6 Plus här! Denna mobil har en helt ny design, bättre prestanda och längre batteritid. Främst har den också en större skärm som levererar bättre färg, kontrast och ljusstyrka. Äger du denna mobil är det helt klart bra att köpa ett tillhörande mobilskal online. Bäst gör du det här, eftersom du får möjlighet att köpa skal till iPhone billigt!

Tips för ett lyckat köp

Det är stor skillnad i design och form på denna modell från tidigare iPhone modeller. Vill du ha skal till en iPhone 5 får du därför klicka dig vidare till en annan kategori här på Fyndiq. Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Skalet skyddar din iPhone

Allting är bättre med nya iPhone 6 plus. Den har snabbare wi-fi och förbättrad kamera, och dessutom en batteritid som får de flesta att tappa hakan över hur länge den klarar sig utan laddning. Men ingen mobiltelefon klarar sig dock länge utan ett bra skal, och att skydda mobilen är därför av största vikt. Speciellt när det är en så pass bra och ny iPhone som 6 Plus. Här finner du snygga skal till iPhone billigt, så tveka inte att klicka hem dem idag!