Fri frakt

3-5 arbetsdagar leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljon produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Skins till din iPhone 6 Plus online! Apple är helt klart ett företag att lita på när det gäller smartphones. Deras iPhone-telefoner har sedan de började produceras varit omtyckta av många, och även deras senaste modell har fått all den uppmärksamhet den förtjänar. iPhone 6 Plus är en stilig telefon med större skärm och snygg design som mycket väl kan vara den bästa mobilen Apple har tagit fram. Och om du har denna telefon så ska du också skydda den! Du kan därför fynda massor av bra mobiltillbehör här hos oss på Fyndiq, så kika igenom vårt stora utbud av billiga skins och välj de som du gillar bäst!

Tips för ett lyckat köp! Man kan aldrig få för många skins, och med tanke på att frakten hos oss är densamma oavsett hur mycket du köper finns det plats för många i kundvagnen! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende

Skydda din mobil med tillbehör! Skins till mobilen är mycket roliga att använda eftersom de gör att du lätt kan ändra utseendet på din telefon. Nu är det ju redan en otroligt snygg design på iPhone 6 plus, men du kan få den att bli ännu snyggare med skins. Om du väljer att handla dessa från oss på Fyndiq kommer du också ha råd med flera olika. Kanske ett för varje tillfälle? Välj och vraka. Här är utbudet stort och priset lågt - det blir nog inte bättre än så!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 0 kr i frakt.