Alltid 9 kr frakt

Snabba leveranser

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljoner produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Fynda billiga iPhone 6 Plus skärmskydd!

Hitta bra skärmskydd online! Att du ska ta hand om det som du håller kärt fick du nog lära dig redan som liten, och det gäller såklart genom hela livet. Därför är det väldigt viktigt att du tar hand om din mobiltelefon, eftersom den oftast är en av våra käraste ägodelar. Just därför kan du hitta skärmskydd för iPhone 6 Plus här hos oss på Fyndiq! Dessutom är de riktigt billiga, så att alla kan ha råd att ta hand om sin fina iPhone med ett bra skärmskydd. Ett sådant kan nämligen göra underverk och är ett måste på alla telefoner. Välkommen att fynda till din mobiltelefon!

Tips för ett lyckat köp! För att vara på den säkra sidan är det alltid bra att ha mycket skyddsfilm hemma. Hellre ett extra iPhone 6 Plus skärmskydd än ett för lite, inte sant? Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Ett lite viktigare mobiltillbehör! Det finns många mobiltillbehör på marknaden att välja mellan, men vissa är faktiskt lite viktigare än andra. Och just displayskydd är ett sådant extra viktigt tillbehör! Med ett iPhone 6 Plus skärmskydd så är nämligen din stora, fina skärm på telefonen skyddad från både det ena och det andra. För skärmen är ju trots allt som pricken över i:et på en iPhone 6 Plus och du bör se efter den lite extra noga.

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 9 kr i frakt.