Kundservice

Fynda billiga iPhone 6 fodral online

91 fynd


Filtrera

Snygga till din mobiltelefon med fodral

iPhone 6 är den nyaste i ledet av Apples populära mobiltelefoner. Utseendet på telefonen är stilrent, men kanske inte det roligaste och mest spännande. Detta är lätt att åtgärda med ett enfärgat fodral. Dessutom får mobilen ett riktigt bra skydd mot repor och bucklor. Vi på Fyndiq har samlat ett stort utbud av billiga fodral till iPhone 6, så att alla ska ha möjlighet att piffa till sin iPhone. Välj mellan en rad olika fodral i fina färger! Välkommen att fynda hos oss online!

Tips för ett lyckat köp

Passa på att leta efter fler fynd här hos oss. Du betalar samma frakt oavsett om du köper några eller många fina saker! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Flip fodral eller plånboksfodral?

När du ska välja ett fodral bör du tänka på vad du vill få ut av det. Vill du bara ha ett bra skydd till din telefon kan du köpa ett vanligt fodral. Bland de vanliga fodralen finns en mängd varianter. Bland annat fodralet som du lägger mobilen i och fodralet som har en lucka som du öppnar när du vill komma åt skärmen. Om du istället vill samla dina kort och pengar tillsammans med mobilen, kan ett plånboksfodral passa bättre. Alla fodral finns i mängder av olika färger, så alla ska kunna hitta sin egen favorit!