Fri frakt

3-5 arbetsdagar leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljon produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Kundtjänst

hej vad kan vi hjälpa till med?

Vanliga frågor & svar

Jag vill ångra eller reklamera mitt köp!

Jag saknar min produkt!

- Vi har öppet måndag - fredag 08.00 - 20.00
röda dagar och helgdagar 10.00 - 16.00

Fynda billiga iPhone 6 fodral online!

Mobilfodral skyddar och är snygga! När du har en så bra telefon som iPhone 6 är det viktigt att du skyddar den ordentligt. Det gör du bäst med ett snyggt fodral som du hittar hos oss på Fyndiq! Vi har nämligen samlat ett stort urval av snygga och billiga fodral som är anpassade för din snygga iPhone 6. Här hittar du alltifrån enfärgade fodral med korthållare till riktiga plånboksfodral med spännande mönster. Det är inte svårt att fastna för flera favoriter. Välkommen att fynda!

Tips för ett lyckat köp! Passa på att köpa med dig ett par billiga hörlurar till din iPhone 6 när du ändå är här och shoppar! Vi har mängder av spännande iPhone tillbehör att välja bland! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Allt handlar inte om utseende! Visst är det roligt att shoppa online efter snygga fodral? Men glöm inte att även tänka över vilka funktioner du vill att ditt iPhone 6 fodral ska ha. Vill du till exempel ha möjlighet att bära med dig dina kontokort i fodralet? Då kan det vara smart att ta en extra titt på alla snygga plånboksfodral med korthållare för din iPhone 6. Eller så kanske du hellre vill ha ett flip cover fodral i läder? Här hos oss på Fyndiq finns det mängder av snygga fodral i alla regnbågensfärger att välja mellan!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 0 kr i frakt.