Kundservice

Fynda billiga enfärgade iPhone 6 skal

779 fynd


Filtrera

Enfärgade skal till iPhone 6 online

Ännu en mobil från Apple har presenterats på marknaden, och som alltid när det handlar om iPhone har intresset varit väldigt stort! Det handlar om iPhone 6, och om du har äran att äga denna magiska mobiltelefon hoppas vi att du skyddar den allt vad du kan. Bäst skydd får du med skal, som du lämpligt nog hittar här! Och är du orolig över att skalet ska sno mobilens uppmärksamhet är ett enfärgat skal rätt val för dig. Det hittar du här hos oss på Fyndiq, till ett lågt pris. Fynda enfärgade skal till iPhone 6 billigt här!

Tips för ett lyckat köp

Självklart har vi även iPhone tillbehör för andra modeller, det är bara att klicka vidare så hittar du dem snart! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Enfärgade skal till din iPhone

Till skillnad från den tidigare modellen iPhone 5 så är iPhone 6 större, och en skulle kunna tro att större är mer säkert — men även denna mobil kräver sitt skydd. Ett iPhone 6 skal är helt klart någonting du bör prioritera, precis som du mest troligt har gjort till dina tidigare smartphones. Kika igenom vårt stora utbud av enfärgade skal och köp hem dem du tycker bäst om. Kom även ihåg att hos oss är frakten densamma oavsett hur mycket eller lite du väljer att handla!