Alltid 9 kr frakt

Snabba leveranser

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljoner produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Fynda billiga enfärgade iPhone 6 skal!

Enfärgade skal till iPhone 6 online! Ännu en mobil från Apple har presenterats på marknaden, och som alltid när det handlar om iPhone har intresset varit väldigt stort! Det handlar om iPhone 6, och om du har äran att äga denna magiska mobiltelefon hoppas vi att du skyddar den allt vad du kan. Bäst skydd får du med skal, som du lämpligt nog hittar här! Och är du orolig över att skalet ska sno mobilens uppmärksamhet är ett enfärgat skal rätt val för dig. Det hittar du här hos oss på Fyndiq, till ett lågt pris. Fynda enfärgade skal till iPhone 6 billigt här!

Tips för ett lyckat köp! Självklart har vi även iPhone tillbehör för andra modeller, det är bara att klicka vidare så hittar du dem snart! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Enfärgade skal till din iPhone! Till skillnad från den tidigare modellen iPhone 5 så är iPhone 6 större, och en skulle kunna tro att större är mer säkert — men även denna mobil kräver sitt skydd. Ett iPhone 6 skal är helt klart någonting du bör prioritera, precis som du mest troligt har gjort till dina tidigare smartphones. Kika igenom vårt stora utbud av enfärgade skal och köp hem dem du tycker bäst om. Kom även ihåg att hos oss är frakten densamma oavsett hur mycket eller lite du väljer att handla!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 9 kr i frakt.