Fri frakt

1-5 arbetsdagars leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 1 miljon produkter

Populära varumärken

1 463 att välja bland!

Fynda billiga iPhone 6 kändis skal!

Kändisskal för iPhone online! De allra flesta av oss ser upp till någon, och att denna person är en känd person och en idol är inget ovanligt. Så varför inte ha personen som du verkligen gillar och blir inspirerad av på ditt mobilskal? Hos oss på Fyndiq kan du nämligen hitta massor av fina iPhone 6 skal med kändisar, och det dessutom riktigt billigt! Snygga skal är ett ypperligt iPhone tillbehör, och oavsett om du vill ha ett skal med One Direction, Justin Bieber, The Fooo eller någon annan, så hittar du alltså det här hos oss. Välkommen att fynda!

Tips för ett lyckat köp! Att ha ett iPhone skal är såklart toppen, men ännu bättre är det faktiskt med två! Att kunna byta skal efter humör eller kläder är trots allt alltid kul! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Skal är ett bra mobiltillbehör! Att ha mobiltelefontillbehör till sin iPhone är ett måste, inte minst för att de har så stora och fina skärmar, och de ska man ta hand om! Men ett mobiltillbehör behöver inte vara tråkigt, tvärtom. Med iPhone 6 kändis skal så får man helt enkelt ett riktigt bra mobilskydd, samtidigt som ens telefon blir både fin och personlig. Det finns alltså många anledningar till att klicka hem ett skal med sin favoritkändis på!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 0 kr i frakt.