Fri frakt

3-5 arbetsdagar leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljon produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Kundtjänst

hej vad kan vi hjälpa till med?

Vanliga frågor & svar

Jag vill ångra eller reklamera mitt köp!

Jag saknar min produkt!

- Vi har öppet måndag - fredag 08.00 - 20.00
röda dagar och helgdagar 10.00 - 16.00

MFi-certifierad

Fynda billiga iPhone 7 Plus skal

Fynda skal till din iPhone 7 Plus hos oss på Fyndiq! Det bästa ska ha det bästa, eller hur? Det är viktigt att ta hand om sin mobiltelefon, samtidigt som man såklart vill uttrycka sin personlighet och vem man är genom sin stil och detaljer. Skaffa ett mobilskal till din iPhone 7 Plus och visa vem just du är! Vi har massor av billiga iPhone 7 Plus skal i olika färger, mönster och utföranden som också skyddar din lur från diverse skador och olyckor. Dessutom är det enkelt och bekvämt att handla på nätet, så vad väntar du på? Välkommen att klicka hem just det skal som du är ute efter!

Tips för ett lyckat köp! Klicka hem ett eller två extra mobilskal och skäm bort den du tycker om. Oavsett hur många produkter du beställer så är frakten alltid densamma! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Stilsäker och smart med nytt iPhone 7 Plus skal! Det är smart att ha ett eller flera skal till sin mobiltelefon. Dels för att det skyddar, men också för att kunna byta utseende på sin lur lite då och då, beroende på outfit för dagen eller kanske humör. Hos oss på Fyndiq kan du välja och vraka bland billiga och snygga mobilskal för alla smaker! Här finns allt från mobilskal Butterflies Black, mobilskal Piglet och mobilskal Spegel till mobilskal Moon Popart. Gör ett snyggt val och köp iPhone 7 Plus skal redan idag!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 0 kr i frakt.