Bara 29 kr frakt!

Bara 29 kr frakt!

Fynda billiga iPhone 7 Plus skärmskydd

379 Fynd

Skydda din iPhone 7 Plus enkelt och billigt med skärmskydd

Visst är det lätt hänt att man råkar repa sin mobilskärm, och det är vid dessa tillfällen man så starkt ångrar att man inte skyddat telefonen från första början — så med din iPhone 7 Plus kan det vara bra att skydda den redan från start med ett ordentligt skärmskydd! Och det är något du hittar i mängder här online hos oss på Fyndiq. Vi har samlat massvis av iPhone 7 Plus skärmskydd som du snabbt, enkelt och billigt kan klicka hem — välkommen att fynda!

Tips för ett lyckat köp

Det räcker inte bara med ett skärmskydd om du vill skydda din iPhone 7 Plus ordentligt — så passa på att spana in alla skal och fodral innan du går vidare till kassan, kanske hittar du ett du vill ha! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Smart att skydda skärmen

Att repa skärmen på sin iPhone 7 Plus är det nog få som vill, och skönt är att det går att skydda både skärm och display — med skärmskydd. I denna kategori hittas både tunna och grövre skärmskydd, såsom ett skärmskydd för iPhone 7 Plus i härdat glas, vilka bägge två gör att du slipper oroa dig för repor — samtidigt som du kan använda din iPhone 7 Plus lika bra som innan. Köp en-pack eller fler-pack, vi har massvis!