Alltid 9 kr frakt

Snabba leveranser

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljoner produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Fynda billiga iPhone 7 fodral!

Fynda snyggt och billigt iPhone 7 fodral online hos oss! Ett fodral till din nya iPhone 7 är en bra investering. Inte bara skyddar du telefonen mot repor och kantstötningar, du ger även telefonen ett helt personligt uttryck — plus att många fodral dessutom ger dig möjlighet att bära med dig både kontokort och pengar. Vi på Fyndiq har samlat ihop ett brett sortiment av snygga, coola och framförallt billiga iPhone 7 fodral här online hos oss för dig att välja och vraka bland. Så spana in utbudet av fodral och hitta ett som passar till dig och din lur!

Tips för ett lyckat köp! Självklart finns mer än bara snygga fodral att skaffa till din iPhone 7, vi har mängder av andra tillbehör bara några klick bort! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Plånbok, väska eller bara ett snyggt fodral helt enkelt? Det finns massvis av olika sorters fodral i lika många olika sorters material för iPhone 7 att välja bland, så allt du behöver göra är att välja vilken funktion som är viktigast för dig. Vissa fodral är plånboksfodral där du får med dig både kontokortet och sedlar, och andra fodral är snygga väskor som du enkelt kan hänga både om halsen och på axeln. Sen ska du heller inte glömma att kika lite närmare på hur fodralet ser ut — för iPhone 7 finns fodral både i mönster, med bilder på och i stilrena enfärgade modeller.

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 9 kr i frakt.