Alltid 9 kr frakt

1-5 arbetsdagar leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljoner produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Fynda billiga iPhone 7 skal!

Hitta rätt skal till din iPhone 7 billigt på Fyndiq! Oavsett om du ska köpa skal till dig själv eller till någon annan så kan du hitta det här hos oss! Ett iPhone 7 skal ska matcha din personlighet, vara av god kvalitet och kännas smidigt i handen. Om man investerar i den nyaste tekniken är det också viktigt att ta hand om den, så satsa på ett mobilskal som både är snyggt och skyddar din iPhone 7 från repor, sprickor och fall. Det är både enkelt och bekvämt att fynda skal online — välkommen att kolla in våra produkter redan idag!

Tips för ett lyckat köp! Är du ute efter att shoppa något annat också? Kolla in våra kategorier med massor av produkter eller använd sökfunktionen för att hitta just det du söker! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

iPhone 7 skal — den ultimata accessoaren! Ett mobilskal ska vara funktionellt och snyggt, men kan också vara glatt, skämtsamt och häftigt. Välj ett skal till iPhone 7 som passar för alla tillfällen, eller flera så att du har lite att byta med. Varför inte ge bort något av mobilskalen? Kanske ett sött i rosa till mamma, det coola skalet Earth till brorsan eller varför inte det råsnygga mobilskalet Golden Pineapple Stripes till dig själv? Oavsett vad du är ute efter så kommer du med största sannolikhet hitta ett passande mobilskal till iPhone 7 här på Fyndiq!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 9 kr i frakt.