Kundservice

Fynda billiga iPhone 8 hörlurar hos oss

139 fynd


Filtrera

Köp billiga iPhone 8 hörlurar online här på Fyndiq

Oavsett om du föredrar jazz, hiphop eller hårdrock vet du säkerligen hur härligt det är att kunna ta med sig musiken även utanför hemmet. Med ett par iPhone 8 hörlurar kan du avnjuta din favoritlåt när du är på språng. Vi har ett stort sortiment av hörlurar, både med lightningkontakt och med bluetooth. Hittar du en modell med mikrofon är du dessutom alltid redo att ta emot ett samtal, utan att behöva lyfta upp luren. Fynda redan idag!

Tips för ett lyckat köp

Hörlurar för iPhone 8 använder sig av en så kallad Lightningkontakt som sätts in i telefonen, har du en äldre lur är det därför viktigt att dubbelkolla vad för typ av uttag som finns på just den. På så vis slipper du oroa dig om de passar eller inte. Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

I löpspåret eller på kontoret?

Det finns iPhone 8 hörlurar och headsets för alla tillfällen. Passa på att fynda ett par trådlösa inför löpturen och ett par med bättre ljudkvalitet för de stunder då du vill njuta ordentligt av musiken. När man springer är det sista man vill att störas av sladdar som hänger och slänger. Med ett par trådlösa hörlurar slipper du det bekymret och kan fokusera helt och hållet på naturen runtomkring i stället. Vi har massvis av hörlurar i vårt sortiment av olika varumärken och i olika färger. Kanske är du på jakt efter den klassiskt vita nyansen som Apple gjort sig kända för?