Alltid 9 kr frakt

Snabba leveranser

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljoner produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Skydda din iPhone 8 med ett snyggt skal! Är du lika fumlig med telefonen som vissa av oss här på Fyndiq är? Om du då dessutom är ägare av en sprillans ny iPhone 8 är just repor och hack något du inte vill ha på telefonen, och som tur är finns en lösning. Allt du egentligen behöver är ett billigt iPhone 8 skal — vilket är precis vad vi på Fyndiq har samlat ihop här i denna kategori. Här hittar du allt från billiga skal med mönster på till iPhone 8, till enfärgade skal i gummi. Kolla igenom vårt breda sortiment och shoppa loss, välkommen att fynda!

Tips för ett lyckat köp! Brukar du vilja samla allt på samma plats? Då kanske det inte är ett iPhone 8 skal du ska kika på, vi har även fodral med kortfack att kika närmare på, men dessa hittar du i en alldeles egen kategori! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Vilken typ av iPhone 8 skal vill du ha? Hos oss finns massvis av olika material på våra iPhone 8 skal att välja på. Kanske är det ett i plast med en cool bild på som lockar allra mest? Eller du kanske föredrar ett i TPU eller gummi som är extra bra mot stötar? Här finns de flesta varianter av skal för iPhone 8, så allt du behöver göra är att välja det som du gillar allra mest. Trevlig shoppingtur önskar vi på Fyndiq!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du beställer är det alltid billig frakt.