Kundservice

Billiga skal till iPhone SE (2020)

1 275 Fynd

Shoppa nya och fräscha skal till iPhone SE (2020) i vårt enorma och prisvärda utbud av mobiltillbehör. Här hos oss finner du flera typer av mobilskal men självklart även annat du behöver till din iPhone SE (2020) - alltid billig frakt på 9 kr.


iPhone SE 2020 Skal

Hos oss på Fyndiq hittar du alla typer av skal du kan tänka dig för din iPhone SE 2020. Vi har allt från blommiga plastskal till lyxiga läderskal. Allt du behöver göra är kolla igenom vårat gigantiska utbud av mobilskal och hitta ett du tycker om. Våra produkter har alltid ett billigt och rättvist pris. Med tanke på vårt stora utbud av iPhone SE 2020 skal kan vi nästintill garanterat att du kommer hitta ett skal som passar din stil helt perfekt. Om även tänkte köpa några tillbehör kan vi rekommendera att köpa ett kit som innehåller ett skal du gillar. När du köper en av våra kit sparar du pengar då kittet är billigare än om du skulle köpa allt det innehåller separat.

Material

Skalen du hittar på Fyndiq har en rad olika material. Det finns skal i plast, som håller din telefon säker till ett billigt pris. De flesta billigaste skalen är gjorda av plast. Vill du spendera lite mer hittar du läderskal som ser mycket lyxigare ut än plastskal, men det syns även på priset. Dessa läderskal är oftast i form av fodral med fickor för kort. Det finns även gummiskal som brukar vara ganska dyra, då dessa är de mest skyddande. De är oftast gjorda specifikt för att fungera på byggarbetsplatser och inkluderar därför även oftast mycket starka skärmskydd och omfamnar hela iPaden av gummikuddar för att den inte ska kunna gå sönder, praktiskt sätt oavsett vad den utsätts för. Många skal innehåller även delar av metall, antingen på insidan eller på utsidan. Gummiskal har ibland ett innanmäte av metall, och läder skal har ibland en kant av metall. Plastskal har oftast bara en strip av metall på baksidan och metall är inblandat överhuvudtaget.

Färger och designer

Fyndiq erbjuder skal i en rad olika färger och designer. Vi har allt från plastskal med blommor eller katter på till lyxigt beige läderskal.

Funktioner

Skalen du hitta på Fyndiq har även ibland extra funktioner, som betyder att de inte bara skyddar till telefon har även en praktiskt funktion. Det kan i form av en inbyggd power bank, fickor för dina kort, trådlös laddning, bland annat.