iPhone XR skal - Fynda billigt

6 111 Fynd

Håll din iPhone XR både snygg, säker och fri från repor med ett mobilskal. Vi har mängder av snygga mobilskal och fodral i olika färger och mönster i vårt sortiment, så fynda ditt nya skal för iPhone XR idag! Vi garanterar att du kommer hitta ett skal till din iPhone XR som passar just din stil.


Shoppa billiga iPhone XR skal online

Det smidigaste och kanske enklaste sättet att skydda sin iPhone från dyra reparationskostnader är genom att skaffa sig ett ordentligt iPhone XR skal. Skalen kommer i många färger, mönster och motiv så att du garanterat kan hitta en favorit eller kanske matcha med plagg och väskor. Vi har bland annat genomskinliga skal, skal med snygg och stilren marmor och självfallet massvis med glitter och blommor. Kolla igenom vårt breda utbud av billiga iPhone XR skal och håll din mobil som ny, fri från smuts, repor och sprickor!

Skydda skärmen med ett Phone XR skal

Ett iPhone XR skal skyddar telefonens baksida, men glöm inte att skydda framsidan också — det gör du enklast genom att passa på att köpa ett skärmskydd till telefonen och sådana hittar du såklart också hos oss på Fyndiq. Vill du ha ett ännu bättre skydd kan du införskaffa ett skärmskydd och komplettera med ett fodral så att telefonens alla sidor är täckta.

Mobilskal för alla tillfällen

Det bästa med mobilskal är att man kan variera variant efter känsla och humör, så därför kan det vara smart att ha flera olika iPhone XR skal att växla mellan för årets alla höjdpunkter och säsonger. Vad sägs till exempel om ett iPhone XR skal med julmotiv inför julmiddagen och kanske ett annat med glitter på för nyårsfesten? Eller varför inte ett som passar för midsommarfirandet? Sätt din egen prägel på telefonen! Är du ute skal oc fodral för andra iPhone modeller hittar du exempelvis iPhone xs max skal hos oss. Eller varför inte spana in skal för iPhone X/XS.