Fri frakt över 199 kr!

Fri frakt över 199 kr!

Fynda billiga dockningsstationer online

114 Fynd

Anslut och ladda din mobil i en dockningsstation

En av de viktigaste sakerna för att mobilen ska kunna fungera är att den har tillräckligt med batteri. Dessutom kan det vara bra att synkronisera mobilen med datorn för att kunna föra över bilder och liknande. Du som vill kunna ladda mobilen samtidigt som mobilen synkroniseras med andra enheter bör därför köpa en dockningsstation. Vi på Fyndiq har samlat ett stort utbud av billiga dockningsstationer, så att du ska kunna koppla upp och ladda din telefon! Välkommen att fynda online hos oss!

Tips för ett lyckat köp

Behöver du något mer till din telefon eller surfplattä Hos oss på Fyndiq hittar du mängder av tillbehör och skydd till fyndpriser! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Vad ska finnas i din dock ?

En del dockningsstationer har inte bara möjlighet att ladda och synkronisera mobiltelefonen med andra enheter. Det finns även dockstationer med till exempel fjärrkontroll och klocka. Andra är så kallade stereodockor med inbyggda högtalare. Har du till exempel en Samsung kanske du vill kunna ladda både ditt batteri och din telefon samtidigt och då kan du hitta en dockningsstation med rätt funktioner här på Fyndiq! För dig som nöjer dig med en station som laddar och dockar telefonen finns en rad olika varianter som passar olika typer av mobiltelefoner!