Fri frakt

1-5 arbetsdagars leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 1 miljon produkter

Populära varumärken

1 463 att välja bland!

Kundtjänst

hej vad kan vi hjälpa till med?

Vanliga frågor & svar

Jag vill ångra eller reklamera mitt köp!

Jag saknar min produkt!

om du inte hittar svaret ovan

Ring oss på 0771-70 70 00

Vi har öppet måndag - fredag 08.00-20.00
röda dagar och helgdagar 10.00-16.00

Fynda billiga dockningsstationer online!

Fyndiqs favoriter

Anslut och ladda din mobil i en dockningsstation! En av de viktigaste sakerna för att mobilen ska kunna fungera är att den har tillräckligt med batteri. Dessutom kan det vara bra att synkronisera mobilen med datorn för att kunna föra över bilder och liknande. Du som vill kunna ladda mobilen samtidigt som mobilen synkroniseras med andra enheter bör därför köpa en dockningsstation. Vi på Fyndiq har samlat ett stort utbud av billiga dockningsstationer, så att du ska kunna koppla upp och ladda din telefon! Välkommen att fynda online hos oss!

Tips för ett lyckat köp! Behöver du något mer till din telefon eller surfplatta? Hos oss på Fyndiq hittar du mängder av tillbehör och skydd till fyndpriser! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Vad ska finnas i din ”dock”? En del dockningsstationer har inte bara möjlighet att ladda och synkronisera mobiltelefonen med andra enheter. Det finns även dockstationer med till exempel fjärrkontroll och klocka. Andra är så kallade stereodockor med inbyggda högtalare. Har du till exempel en Samsung kanske du vill kunna ladda både ditt batteri och din telefon samtidigt och då kan du hitta en dockningsstation med rätt funktioner här på Fyndiq! För dig som nöjer dig med en station som laddar och dockar telefonen finns en rad olika varianter som passar olika typer av mobiltelefoner!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 0 kr i frakt.