Alltid 9 kr frakt

Snabba leveranser

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljoner produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Fynda billiga Micro-USB online!

Få både mobilladdare och datorsladd i ett! Har du behov av att föra över filer mellan datorn och mobiltelefonen eller surfplatta? Har du även ett behov av att ladda dessa prylar? Då gör du helt rätt i att köpa en Micro-USB. Då får du en rad olika möjligheter i en enda sladd! Hos oss på Fyndiq har vi samlat ett stort utbud av billiga Micro-USB, så att du kan ladda mobilen och koppla den samtidigt. Varmt välkommen att fynda!

Tips för ett lyckat köp! Har du hittat en micro-USB som passar dig? Leta vidare efter fler fynd. Du betalar nämligen samma frakt oavsett hur många produkter du köper! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

En kabel till vilken modell du än har! Här på Fyndiq kan du hitta ett Micro-USB oavsett vilken typ av modell på mobilen eller surfplattan som du har. Dessutom kan du välja mellan en rad olika kabellängder och färger. Vill du ha en extra lång sladd kanske en på tre meter kan passa dig? Kablarna är dessutom trasselfria, så att du inte behöver spendera en evighet med att trassla ur kabeln när du inte längre har användning av den. Behöver du ladda telefonen i bilen kan du köpa en billaddare med två kablar, till exempel i färgerna svart, vitt, rosa eller lila!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 9 kr i frakt.