Fri frakt

3-5 arbetsdagar leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljon produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Kundtjänst

hej vad kan vi hjälpa till med?

Vanliga frågor & svar

Jag vill ångra eller reklamera mitt köp!

Jag saknar min produkt!

- Vi har öppet måndag - fredag 08.00 - 20.00
röda dagar och helgdagar 10.00 - 16.00

Hos oss på Fyndiq kan du köpa billiga mini USB kablar online! Är du den som ofta måste leta efter din laddkabel? Här i vårt breda sortiment kan du välja och vraka bland billiga laddkablar med mini usb. Köp flera stycken, i olika färger och i olika längder så kan du ha dem på flera ställen i hemmet. Här kan du hitta väggladdare, långa usb kablar och även adaptrar som gör det möjligt att använda kabeln till mängder av olika enheter. Välj längd och färg efter önskemål – välkommen att fynda!

Tips för ett lyckat köp! Var det inte en mini usb kabel du letade efter? Här på Fyndiq finns mängder av andra typer av kablar, allt för att du ska kunna ladda och föra över filer mellan dina digitala enheter. Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Smidig användning med mini usb kablar! En mini usb kabel används till många olika teknikprylar. Oftast är din kamera utrustad med mini usb ingång vilket kräver en kabel för att kunna föra över bilderna till datorn. Vissa mobilmodeller behöver även denna typ av sladd för att kunna ladda batteriet. Eller så kan man använda en vanlig synk kabel för att kunna förflytta och arbeta med filer. Genom att välja en kabel som är flera meter lång underlättar man användandet och behöver inte oroa sig för att den blir för kort. Sladdarna finns i färgsprakande färger som gör det enkelt att hålla ordning!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 0 kr i frakt.