Bara 29 kr frakt!

Bara 29 kr frakt!

Micro-USB

438 Fynd

Micro-USB-kablar används för att driva många av våra digitala enheter och är därför ofta ett viktigt föremål att ha tillgängligt. Hos Fyndiq har vi ett brett utbud av Micro-USB-kablar med bra priser och billig frakt.


Även om Micro-USB inte är det helt universella som namnet "Universal Standard Bus" kan antyda, använder många av våra enheter Micro-USB-kablar för att anslutas och drivas. Det är därför viktigt att ha en Micro-USB-kabel av hög kvalitet som kan överföra ström och information smidigt och bra utan att lätt gå sönder.

Variationer mellan Micro-USB-kablar

Med tanke på din personliga smak och hur du planerar att använda din Micro-USB-kabel, kanske du föredrar att din kabel har en viss längd, färg eller material.

Längd

När det gäller själva kontakten har alla Micro-USB-kablar en standardbredd och form. Längden kan dock variera mycket mellan Micro-USB-kablar. Under vissa förhållanden är det bra att ha en kabel som är mer än en meter lång medan den vid andra tillfällen kan vara besvärlig och opraktisk.

Färg

Eftersom du sannolikt kommer att använda din Micro-USB för att ansluta en mängd olika enheter både utanför och hemma, är det viktigt att du gillar hur det ser ut. På Fyndiq har vi otaliga färger av Micro-USB att välja mellan så att du säkert kan hitta den rätta typen som passar din stil.

Material

Materialet i Micro-USB-kablar har i allmänhet en textur av nylontyg eller ett mer gummiliknande ytskickt. Tillsammans med färgen kan materialet och teckningen påverka kabelns estetik avsevärt.

Micro-USB till andra typer av USB

Oftast inkluderar en Micro-USB-kabel en ände som har en Micro-USB-kontakt och en annan ände som har en större typ av USB-kontakt. USB A 2.0 och USB A 3.0 till Micro-USB är de vanligaste typerna av Micro-USB-kablar.

Micro-USB till USB A 2.0

Vi är alla bekanta med storleken och formen på USB A 2.0, eftersom det var allestädes närvarande på datorer och enheter i nästan ett decennium. USB A 2.0-kontakten har en platt och rektangulär form som är lätt att känna igen som en USB-kontakt. Många Micro-USB-kablar har en Micro-USB-kontakt i ena änden och en USB A 2.0-kontakt i den andra änden.

Micro-USB till USB A 3.0

USB A 2.0 är den lite äldre och långsammare versionen av USB A, medan USB A 3.0 är en lite nyare och kraftfullare typ av USB A. Här på Fyndiq har vi många modeller av var och en av dessa olika typer av Micro-USB-kablar för dig att välj mellan och därför tror vi att du kan hitta precis den du letar efter här.