Fri frakt

3-5 dagars leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 1 miljon produkter

Populära varumärken

1 463 att välja bland!

Fynda billiga LG G3 plånboksfodral!

Fyndiqs favoriter

Massor av bra LG tillbehör online! Alla är vi väl ständig på jakt efter den bästa mobilen, inte sant? Som tur är så varierar det från person till person vilken man gillar, men att ha en LG är inget ovanligt! Och då krävs det såklart också bra LG tillbehör! Här hos oss på Fyndiq kan du därför hitta ett stort och fint utbud av plånboksfodral för LG G3, och riktigt billigt dessutom! Att ta hand om och skydda din mobiltelefon är trots allt ett måste, och det gör du tryggast och snyggast med en LG G3 plånbok. Så kika runt i vårt stora utbud och se vad som faller dig och din telefon i smaken!

Tips för ett lyckat köp! Att ha en plånbok till mobilen är bra, men ännu bättre är det med två! Omväxling förnöjer trots allt. Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Plånbok och mobilskydd i ett! Det finns många bra mobiltelefontillbehör att välja mellan, men det är inte ovanligt att valet faller på ett fodral. Det är nämligen både praktiskt och snyggt! Det blir både en fin accessoar till din telefon samtidigt som du kan samla allt viktigt på ett och samma ställe. Det gäller såklart även för LG G3 plånboksfodral, och alla kan hitta minst en mobilplånbok som faller en i smaken!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 0 kr i frakt.