Kundservice

Motorola Moto-modeller Tillbehör

17 260 Fynd

Motorola Moto-modeller tillbehör

Oavsett om du har en ny eller äldre Motorola hittar du en mängd olika tillbehör till Motorola Moto-modeller. Här finns både praktiska och snygga tillbehör som skyddar din mobil och som även fungerar som plånbok.

Skärm- och linsskydd i glas eller plast

Om du vill slippa repor och andra skador på din skärm är ett praktiskt skärmskydd ett smart val. Vi har olika modeller som skyddar din skärm mot repor och sprickor. Ett skärmskydd i härdat glas är tåligt och ger ett extra bra skydd för din mobil, men till en väldigt låg kostnad. Hos oss hittar du även skärmskydd i plastfilm om du föredrar den sortens skydd.

Kameralinsen är också en känslig del på telefonen och kan skadas. Inte bara av repor, utan även damm och smuts kan lätt förstöra den. Då är ett linsskydd en bra investering som kommer se till att kameran i din telefon fungerar länge.

Fodral till mobilen

Vi har dessutom ett stort utbud av fodral och chansen är stor att du hittar något som passar just dig. Våra fodral finns i olika material som exempelvis skinn, silikon och plast. Det finns enfärgade fodral i olika färger som kan matchas efter kläder och stil. Bland våra Motorola Moto-modeller tillbehör finns fodral med allt från en klassisk stil till en mer rockig modell. Här finns något för alla smaker och alla åldrar.

Fodral med smarta funktioner

För dig som behöver ett extra stöttåligt fodral finns det flera olika typer av Hardcase-fodral att välja på. Det är ett fodral i stöttåligt hårdplast som skyddar telefonen om du råkar tappa den och minimerar risken för skador.

Vill du kombinera fodral och plånbok bör du välja en mobilplånbok. Då behöver du inte hålla reda på både mobil och plånbok. Med en tunn mobilplånbok Cutout-design för högtalare, mikrofon, knappar och portar har du ett snyggt fodral till din telefon och samtidigt trygg förvaring för dina kort.

Vi har dessutom ett flertal olika modeller av fodral med inbyggd skimblocker, även kallat RFID skydd/skimskydd/skim protection. Tekniken ger ett bra skydd för att du inte ska råka ut för skimning av kontokort. Så ta en titt i vårt stora utbud och hitta det perfekta tillbehöret för dig och din mobil.