Fri frakt över 299 kr | Öppet köp i 60 dagar

Fri frakt över 299 kr | Öppet köp i 60 dagar

Nokia 6.1 (2018) Tillbehör

62 Fynd

Tillbehör till nokia 6.1 2018

Här i Fyndiqs välsorterade sortiment kan du fynda bland massor av nokia 6.1 2018 tillbehör. Hos oss fyndar du bland annat smarta snygga mobilplånböcker, enkla mjuka mobilskal och skärmskydd till mobilens display.

Här hittar du plånboksfodral till din nokia 6.1 2018

Om du vill ha ett praktisk plånboksfodral till din nokia 6.1 2018 så hittar du det hos oss. I vårt enorma sortiment av nokia 6.1 2018 tillbehör så kan du välja och vraka bland mobilplånböcker i mängder av olika färger och modeller. Vi har klassiska plånboksfodral som har plats för dina kort, dessutom har de en liten ficka med plats för sedlar och kvitton. Utöver det har vi också modeller med en genomskinlig ficka där du kan sätta ditt körkort så att det syns utan att du behöver ta upp det. Du behåller alla funktioner på din mobil även om du använder en mobilplånbok. En annan bra sak är ju såklart att din mobil skyddas från stötar och andra skador. Hos oss handlar du till låga priser. Dessutom erbjuder vi fri frakt och snabba leveranser.

Mjuka mobilskal

Här kan du fynda bland massor av olika mjuka mobilskal. Våra mjuka skal är väldigt lätta att sätta på och ta av. Skalen skyddar din mobil från stötar och andra skador. I vårt sortiment kan du hitta ett enormt utbud av olika motiv och färger. Har du svårt att välja bland alla och gillar din mobils utseende så kan du ju alltid välja ett transparent skal. Våra mobilskal kommer inte att påverka funktionerna på din mobil. Hos oss på Fyndiq handlar du alltid till låga priser med fri frakt. Dessutom har vi snabb leverans.

Skärmskydd

Glöm inte att beställa hem extra skärmskydd till din mobil. Hos oss hittar du skärmskydd av både plast och härdat glas. Med dessa tunna skärmskydd så kommer inte mobilens touchfunktion att påverkas. Om du beställer våra skärmskydd av härdat glas så var försiktig vid monteringen eftersom de är känsliga innan de monteras. Väl på plats är de extremt tåliga mot repor och stötar. Skärmskydden är anpassade så att de inte kommer att påverka din mobils funktioner.