Kundservice

Nokia 6.2 Tillbehör

58 Fynd

Filtrera

Nokia 6.2 tillbehör

Vi har tillbehören till din Nokia 6.2 - skärmskydden, fodralen och skalen. Med vårt stora utbud av tillbehör hittar du garanterat vad du söker. Dessutom kan du ge din mobil ett snyggt och personligt utseende samtidigt som du skyddar din telefon från stötar och skador. Allt finns dessutom till riktigt bra priser.

Våra skärmskydd

Hos oss hittar du skärmskydd i olika utföranden - ultra tunna och i härdat glas och även i pansarglas. De har bästa touch egenskaper och känns som din egen smartphones skärm. Dessutom är de enkla att applicera. Vi har de bästa och mest effektiva skydden till mobilens display och dessutom med lång hållbarhet. Ett skärmskydd hjälper till att hålla glaset på din mobil intakt mot stötar och repor och ökar livslängden på skärmen betydligt. Du hittar dem i olika prisklasser så att du enkelt kan välja det som passar dig och din mobil.

Fodral till din Nokia 6.2

Det finns många smarta fodral till din mobil som kombinerar funktionalitet och snyggt utseende. Med en mobilplånbok får du ett allround skydd där du även kan förvara värdesaker såsom betalkort, id-kort och kvitton. Det skyddar både fram- och baksidan på din smartphone mot smuts och repor. En smart finess är att du kan använda skalet för att ställa upp telefonen om du vill kolla på till exempel en film. Tack vare det magnetiska låset stänger och öppnar du enkelt fodralet. Våra flipfodral och mobilplånböcker finns i många läckra färger, material och utföranden. Skaffa flera stycken så kan du byta fodral efter humör.

Mobilskal till din telefon

Bland våra Nokia 6.2 tillbehör hittar du självklart även mobilskal. De finns både som helt transparenta och i färg. Alla våra skal skyddar effektivt mot repor och stötar och är anpassade så att du kan lätt kan komma åt knappar, laddning, kamera med mera. Du kan välja mellan mjuka eller hårda skal och alla ger de dig ett skönt och tryggt grepp om din mobil. Skalen hittar du både till en billig kostnad och i lite lyxigare varianter beroende på tycke och smak. Så klart finns de även i flera heta färger.