Fri frakt

1-5 arbetsdagars leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 1 miljon produkter

Populära varumärken

1 463 att välja bland!

Kundtjänst

hej vad kan vi hjälpa till med?

Vanliga frågor & svar

Jag vill ångra eller reklamera mitt köp!

Jag saknar min produkt!

om du inte hittar svaret ovan

Ring oss på 0771-70 70 00

Vi har öppet måndag - fredag 08.00-20.00
röda dagar och helgdagar 10.00-16.00

Fynda Nokia Lumia 1020 tillbehör på nätet!

Fyndiqs favoriter

Tillbehören gör mobilen! Även om mobilerna idag är helt galna i båda utseende och funktion så är det alltid kul att utmärka sig lite. Bland annat är det bra att ha ett skal som är snyggt och unikt men som också skyddar den nya och dyra telefonen. Hos Fyndiq är alla grymma mobiltillbehör till Nokia Lumia 1020 samlade på en plats. Det finns ett stort urval av billiga mobilskal, fodral och plånböcker. Varför inte köpa ett helt set med tillbehör? Hos oss kommer det in nya produkter dagligen så håll utkik för det går undan!

Tips för ett lyckat köp! Fodral, skal och plånbok i all ära, men glöm inte displayskydd då skärmen är minst lika viktig att skydda som själva ”kroppen”! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Helt galen kamera på Nokia Lumia 1020! Nokia Lumia 1020 lanserade sin nya smartphone, allas förväntningar var höga och frågan var vad de skulle hitta på denna gång. Boom sa det och där var det, Nokia Lumia 1020 med den extrema kameran, hela 40 megapixel är det i den och den skiljer sig minst sagt från de andra mobilerna på marknaden. Det finns alltså minst 40 anledningar till att också skydda telefonen från stötar, så bumper skal eller fodral är ett bra val. Eller varför inte kombinera plånbok och mobil och köpa en plånbok för mobilen?

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 0 kr i frakt.