Fynda Nokia Lumia 1020 tillbehör på nätet

9 Fynd

Tillbehören gör mobilen

Även om mobilerna idag är helt galna i båda utseende och funktion så är det alltid kul att utmärka sig lite. Bland annat är det bra att ha ett skal som är snyggt och unikt men som också skyddar den nya och dyra telefonen. Hos Fyndiq är alla grymma mobiltillbehör till Nokia Lumia 1020 samlade på en plats. Det finns ett stort urval av billiga mobilskal, fodral och plånböcker. Varför inte köpa ett helt set med tillbehör? Hos oss kommer det in nya produkter dagligen så håll utkik för det går undan!

Tips för ett lyckat köp

Fodral, skal och plånbok i all ära, men glöm inte displayskydd då skärmen är minst lika viktig att skydda som själva kroppen! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Helt galen kamera på Nokia Lumia 1020

Nokia Lumia 1020 lanserade sin nya smartphone, allas förväntningar var höga och frågan var vad de skulle hitta på denna gång. Boom sa det och där var det, Nokia Lumia 1020 med den extrema kameran, hela 40 megapixel är det i den och den skiljer sig minst sagt från de andra mobilerna på marknaden. Det finns alltså minst 40 anledningar till att också skydda telefonen från stötar, så bumper skal eller fodral är ett bra val. Eller varför inte kombinera plånbok och mobil och köpa en plånbok för mobilen?