Alltid 9 kr frakt

1-5 arbetsdagar leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljoner produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Fynda billiga Samsung Tillbehör online!

Hitta ditt favorit Samsung skal! Kärt barn har många namn, och kär teknikpryl har många tillbehör. När vi inte visste bättre så räckte det med att vi hade en egen laddare. Nu, när vi äger en smart Samsung behöver vi skärmskydd, läderfodral, ett glitterskal att växla till när det vankas helg och kanske ett sportarmband för att vår joggingtur ska bli lite mer spännande. Som tur är har vi samlat allt du kan tänkas behöva till din Samsung. Det är ett stort utbud så se till att bunkra upp med kaffe och låt det ta sin tid. Men, är du bara på jakt efter ett snyggt, billigt och klassiskt läderfodral så finns det redan på förstasidan. Annars är ett tips, då det är så billigt, att gå på ett säkert kort och sedan överraska dig själv med att köpa något som sticker ut lite mer än ett vanligt Samsungskal.

Tips för ett lyckat köp! Släpp alla hämningar och låt din Samsung spegla dig. Men, om du skulle lägga ner ett blommigt Samsungskal i varukorgen och sedan ångra dig så är det inga problem att returnera varan. Var även noga med att dubbelkolla så att du valt produkter som passar just din mobilmodell. Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Fynda för en personligare Samsung!Idag har nästa alla en smartphone, och många av dessa är lyckliga ägare av en Samsungmobil. Att köpa en Samsung bumper i rosa gör inte bara din mobil lite mer tålig — den sticker även ut från mängden och din egen personlighet kommer fram. Vilket inte är helt fel när det första intrycket är viktigt.

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 9 kr i frakt.