Fri frakt över 199 kr!

Fri frakt över 199 kr!

Samsung Galaxy S20 Skal

3 982 Fynd

Fynda billiga Samsung Galaxy S20 skal

I denna kategori hittar du allt du behöver för att skydda din Samsung Galaxy S20.

Med Samsung Galaxy S20 skal slipper du oroa dig för att din enhet ska gå sönder. Skydda din telefon med stil! Här finner du allt från enfärgade, stilrena, färgglada eller mönstrade. Kolla igenom det breda utbudet av billiga skal och tillbehör online här hos oss på Fyndiq och hitta den design som passar dig bäst.

Skal för alla tillfällen

Det kan vara svårt att hitta det perfekta skalet för dig och din telefon. Det ska vara snyggt men också funktionellt.

Ett mobilskal är bra för att skydda din smartphone mot smuts, skador och repor. Du kan även göra det enklare för dig själv genom att skaffa dig ett skal med ringhållare. Det är ett tunnare skal med en ring på baksidan där du sätter ditt finger. Eftersom både framsidan och baksidan av din Samsung Galaxy S20 är viktiga att skydda, kan det därför vara smart att införskaffa dig ett skal med ringhållare.

Föredrar du att hålla skärmen fri, så att du kan se tiden eller dina aviseringar utan att behöva öppna locket? Då borde du se efter ett enklare skal, även där har vi massa olika typer färger och design.

Ett Samsung Galaxy S20 telefonskal med fallskydd är extra robust och förhindrar fallskador och det är användbart om du ibland tappar din enhet.

Ett stöttåligt skal ger inte bara skydd mot repor utan även just stötar som hade kunnat leda till att skärmen spricker. Om du väljer riktigt tunna skal märks det knappt att du har ett på telefonen.

Telefon och plånbok i ett? Vi har även skal där du kan förvara dina kort. Skalet blir alltså till en stilig och användbar plånbok. Skal med korthållare passar perfekt för din Samsung Galaxy S20 där de finns plats för sedlar, kort och annat du enkelt vill ha tillgång till.

Tips för ett lyckat köp

Tänk på att välja skal utifrån dina behov, skal går alltid att byta ut men en sprucken skärm eller en trasig telefon är svårare att byta ut och svider mer för plånboken. Kombinera därför gärna ditt skal med ett skärmskydd. Välj bland våra tusentals tillbehör och accessoarer och hitta de perfekta tillbehören för din Samsung Galaxy S20.