Fri frakt

3-5 arbetsdagar leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljon produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Fynda skärmskydd till Samsung Galaxy S3!

Skydda din Galaxy S3 med ett displayskydd! I och med att smartphones har kommit in i våra liv finns det en hel del nya saker att tänka på när man ska köpa mobil. Visst är det telefonen i sig som är huvudsaken, men man får gärna köpa ett displayskydd med! Mobilskal i all ära, men det bästa av skydd till mobilen kan ibland vara ett skärmskydd. Det håller inte bara flottiga fingrar på avstånd från skärmen utan underlättar dessutom om man skulle råka tappa telefonen i backen. Med ett skärmskydd på din Samsung ökar chansen för att den ska klara sig markant!

Tips för ett lyckat köp! Alla telefoner kräver olika storlekar och former, kolla så att det är rätt modell som du lagt i varukorgen. Det är så tråkigt att beställa fel och behöva vänta ännu längre innan telefonen får ett bra skydd! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Spegla dig i glansen av ditt displayskydd! Förutom att skydda telefonen kan ett mobilskydd ha fler funktioner. Vissa är till exempel som en spegel, hur praktiskt är inte det? Fickspegel och telefon i ett! Smartphones är verkligen något av det bästa som hänt mänskligheten. Dessutom finns det de som man kan använda även för baksidan av telefonen och inte bara displayen för ett ultimat skydd. Näst intill garanti för en för evigt hel telefon!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 0 kr i frakt.