Alltid 9kr frakt

1-5 arbetsdagar leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljon produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Fynda Blingskal till Samsung Galaxy S3!

Köp Blingskal till Galaxy S3! Diamonds are a girls best friend sjunger Nicole Kidman i filmen Mouline Rouge, och vi kan inte annat än att stämma med. Oavsett om det är ett glitterskal till Samsung Galaxy S3 med texten Kepp calm and carry on , en hard case med diamanter eller ett blingskal täckt av glitter i mörkrosa så sätter det en personlig prägel på mobilen. Nackdelen med alla dessa pärlor och leopardstrass är att det blir svårt att välja. Så hoppas du inte är stressad. Med våra billiga priser och snabb leverans så är det nästa som om Fyndiq vore en del av Edens lustgård.

Tips för ett lyckat köp! Det är lätt att vi blir bländade av allt bling från glitterskalen. Men lika lätt är det att byta om du hellre skulle vilja ha ett guldskal i glitter och köpt ett i strass. Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Låt det glittra! Världen behöver mer glitter och glans! Det är inte bara After Dark med Babsan och Christer Lindarw som vill ha glitter och glamour. Och, om vi tänker på hur mycket vi använder våra mobiler och hur ofta vi ser dem, så kan det vara härligt att alltid bli lite glad när vi plockar upp den prydd med glittrande stenar. Så, införskaffa ett blingskal eller varför inte gå all-in med ett Samsung Galaxy S3 fodral glitter?

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 9 kr i frakt.