Fri frakt

1-5 arbetsdagars leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 1 miljon produkter

Populära varumärken

1 463 att välja bland!

Köp Kassettskal för Samsung Galaxy S3!

Köp Kassettband som Galaxy S3 skal! Tänk hur tiderna förändras. Utvecklingen är fascinerande, och för varje år som går - kommer det en ny uppfinning. För 30 år sedan kunde ingen föreställa sig att det skulle finnas en telefon som Samsung Galaxy S3, då var det istället kassettbanden som var moderna. Numera är kassettbanden ingenting som används - förutom som trendiga skal till telefonen. Och vill man vara riktigt trendig är det helt rätt att kombinera retro med modernt. Att ha ett kassettband som mobilskal ligger nämligen helt rätt i tiden - och vi har mängder av olika alternativ, självklart till billigare priser.

Tips för ett lyckat köp! Se till så att du kollat igenom hela utbudet innan du går till varukorgen! Visserligen är vår frakt inte dyr, men det är ändå smidigast att beställa mer än ett par åt gången om man vill. Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Var trendig med Kassettbandet som mobil! Det är kul att vara trendig, och det är inte mycket som krävs. Med snygga skal som våra kassettskal sticker du ut på stan, och blir en av de hippa. Du visar att du kan din musik, att en vet vad som är rätt. Vi har dessa kassettband till Samsung Galaxy, i mängder av färger. Vårt utbud är stort och det är bara att välja och vraka. Vill du ha ett rosa skal? Kanske ett klassiskt svart kassettband? Kanske är du lite tokig - och väljer ett grönt. Kanske kan du inte välja, och tar ett av varje! Med våra billiga priser är det möjligt. Var inte blyg nu, klicka dig vidare – och ge din telefon en retro look.

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 0 kr i frakt.