Fri frakt över 299 kr | Öppet köp i 60 dagar

Fri frakt över 299 kr | Öppet köp i 60 dagar

Fynda enfärgade Galaxy S3 skal billigt

12 Fynd

Skal till Galaxy online

Ibland händer det bara, mobilen flyger ur händerna och ner på det hårda golvet. Bang säger det — och skärmen är i tusen bitar. Ångesten är total när du tar upp din mobiltelefon och ser hur misshandlad den är. Kanske tänker du om jag bara hade köpt ett skal.... Så varför inte ta det säkra före det osäkrä Det gör du om du köper mobilskal hos oss på Fyndiq. Här får du ett stort utbud av Samsung Galaxy S3 skal och med det låga pris vi erbjuder kan du köpa mängder av färger att byta mellan.

Tips för ett lyckat köp

Glöm inte att just här hittar du enfärgade skal till Galaxy s3, om du har en annan Samsung-modell får du klicka dig vidare! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Galaxy S3 en drömtelefon

Det är inte bara en praktisk telefon, den är också snygg och väldesignad. Och det är förståeligt om du inte har ett skal till din Samsung än, eftersom du kanske tycker att den redan är så snygg som den är. Men det kan ändå vara bra att skydda telefonen och om du väljer att köpa ett enfärgat skal i samma färg som mobilen så blir inte förändringen så stor, plus att din Galaxy kommer att hålla bra mycket längre. Fynda billiga mobilskal hos oss, du kommer inte att ångra dig!