Fri frakt över 299 kr | Öppet köp i 60 dagar

Fri frakt över 299 kr | Öppet köp i 60 dagar

Fynda billiga sportarmband till S4 Mini

Fynd

Sportig med din Samsung Galaxy S4 Mini på armen

Vi kan numera använda våra mobiltelefoner till nästan vad som helst, och mobilen är inte enbart praktiskt för att upprätta en kontakt med någon annan, utan den kan också passa utmärkt som en del av din träningsutrustning! Därför har vi på Fyndiq samlat ihop ett stort utbud av billiga sportarmband till Samsung Galaxy S4 Mini, så att du enkelt och smidigt kan få med dig din S4 Mini när du ska ut och springa eller iväg till gymmet för att lyfta skrot!

Tips för ett lyckat köp

Se till att du kan lyssna på bra musik när du tränar, köp hörlurar till din Samsung Galaxy S4 Mini! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Använd mobilen som träningstillbehör

Du kan använda mobilen på många olika sätt i din träning. Ett av de vanligaste sätten är att du fäster mobilen i ett sportarmband på överarmen och sedan startar en running tracker som kartlägger hela din löptur. Eller så kan du använda den för att notera dina resultat i din Samsung Galaxy S4 Mini när du lyfter saker på gymmet. Det är det bästa sättet att veta att du faktiskt har en progression i din träning; att kunna gå tillbaka och se hur mycket du lyfte förut och hur mycket du lyfter nu.