Alltid 9kr frakt

1-5 arbetsdagar leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljon produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Glitterskal till din Samsung Galaxy! Är bling bling din grej? Då bör du också se till att din mobil glittrar med dig, och har du en Samsung Galaxy S4 är det här helt rätt sida att besöka. Vi har nämligen samlat ihop ett stort utbud av skal som glittrar, och här på Fyndiq är det enkelt att handla. Välj bara det skal du tycker bäst om och lägg det i din kundvagn. En smart idé är också att klicka hem flera skal med tanke på att det är så billigt, så har du snart dina Galaxy S4 skal hemskickade till dig.

Tips för ett lyckat köp! Här hittar du skal för Samsung Galaxy S4. Har du en annan modell har vi skal till den också, men då får du klicka dig vidare. Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

En skyddande accessoar till Samsung! Att ha ett skal som glittrar är roligt, och mobilen blir mer av en accessoar än bara en telefon. Men det finns också andra anledningar till att ha ett skal, nämligen att det skyddar din Samsung. Ett bra skal billigt är vad du kan handla hos oss på Fyndiq, och din Galaxy får inte bara en snygg utsida — utan också ett säkert skydd om den faller i backen. Bättre än så blir det nog inte

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 9 kr i frakt.