Alltid 9 kr frakt

1-5 arbetsdagar leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljoner produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Köp billiga Galaxy S4 skärmskydd här!

Skaffa ett displayskydd till din kära Samsung Galaxy S4! En av de billigaste försäkringar du kan skaffa för din smartphone är ett bra och billigt skärmskydd. Samsung Galaxy S4 har en tålig skärm gjord i super amoled som är extra resistent mot både sprickor och repor. Och det är ju förstås bra, men varför ta några risker? Du kan enkelt förstärka skyddet ytterligare för bara några få kronor utan att försämra användarupplevelsen alls. Fyndiq har ett stort utbud av billiga modellanpassade skärmskydd som passar perfekt till din Samsung Galaxy S4 utan att behöva klippas till över huvud taget. Ett givet köp!

Tips för ett lyckat köp! Passa gärna på att fynda andra tillbehör såsom ett fodral som skyddar din telefon ytterligare — välj ur ett stort och billigt utbud hos Fyndiq! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Modellanpassade skärmskydd Samsung Galaxy S4! Den tunna plasten är ett smidigt skydd mot repor och sprickor samtidigt som den är så pass tunn att du knappt märker att den sitter på. Köp gärna ett multipack med flera skärmskydd så kan du byta när skärmskyddet har börjat bli fettigt, repigt eller slitet. Eller varför inte testa ett skärmskydd som även fungerar som en spegel när din display är avstängd? Att kunna spegla sig i telefonen är oerhört smidigt och gör att du slipper bära med dig en extra sminkspegel!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 9 kr i frakt.