Fri frakt

1-5 arbetsdagars leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 1 miljon produkter

Populära varumärken

1 463 att välja bland!

Fynda billiga sportarmband på nätet!

Fyndiqs favoriter

Träna med din Samsung Galaxy S4 i ett sportarmband! Samsung Galaxy S4 är en telefon som hjälper dig att komma i form, och behålla formen! Den kommer med mängder av förinstallerade appar som hjälper dig med kost och träning – men vad hjälper det om du inte kan ha den med dig när du tränar? Fyndiq har ett stort utbud av snygga, fiffiga och billiga sportarmband som gör att du enkelt kan ha med telefonen på träningen utan att den kommer i vägen. Välkommen in och fynda!

Tips för ett lyckat köp! Passa gärna på att fynda andra tillbehör såsom ett par hörlurar som sitter kvar även under hårda träningspass – fynda dem billigt hos Fyndiq! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Sportarmband Samsung Galaxy S4 – skräddarsytt, bekvämt och smidigt! Det absolut smidigaste sättet att ha med sig luren ut på en joggingrunda är i ett snyggt sportarmband från Fyndiq. Vill du hellre lyfta skrot? Att bokföra sina pass är det bästa sättet att se om du utvecklas i din träning – bokför dem på telefonen som du har i ett stiligt sportarmband från Fyndiq! Genom att använda sportarmband minskar risken att du tappar din telefon under träning, glömmer den på gymmet om du lagt ifrån dig den eller tappar en hantel på den! Bekvämt, smidigt och enkelt samtidigt som det är snyggt. Fyndiq erbjuder en mängd färger och stilar – bara att välja din personliga favorit!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 0 kr i frakt.